Szolgáltatások

Google Ads

Ha van SEO, minek a

Google Ads

A potenciális ügyfelek a Google keresőben keresnek Rád, szolgáltatásodra. Ha van honlapod akkor a Google Ads-ben hirdetni ma már szinte kötelező, legalább időről időre. Ha Te nem akarsz ott lenni, a konkurencia ott lesz helyetted.

Google Ads

Előnyei

Első oldali jelenlét

Mialatt a Google Ads hirdetésed fut, folyamatosan az első oldalon jelensz meg. Fizetned azonban mindaddig nem kell, amíg nem kattintanak a hirdetésedre.

Te szabod meg a büdzsét

A hirdető szabja meg, hogy mennyit szeretne költeni egy nap alatt, vagy a teljes kampány idején. Azt is, hogy egy kattintásért mennyit hajlandó fizetni.

Szinergia a SEO-val

A honlapon végzett SEO tevékenységet kiválóan kiegészíti az Ads és viszont: Ha a honlap egyébként jól teljesít a keresőben az Ads hirdetésünk is olcsóbb lesz.

Ajánlatot kérek!

Google Ads

Szolgáltatás miből áll?

üzleti célkutűzés

Elsőként egyeztetjük, hogy pontosan mi a hirdetés célja. Ehhez fontos részleteiben megismerni a vállalkozásod üzleti hátterét, ezt alaposan átbeszéljük.

Kulcsszókutatás

A kulcsszavak listája, melyekre hirdetni szeretnél a Google Ads lelke. Kérdés: melyek azok az igények / problémák, melyeket a Te termékeddel oldanak meg az emberek? Milyen kulcsszavakkal keresnek erre?

Kampány és hirdetéscsoportok kialakítása

A kiválogatott kulcsszavakat csoportosítjuk és technikailag beállítom a kampányt és a különböző hirdetécsoportokat a Google Ads-ben

Hirdetések elkészítése

Hirdetéscsoportonként megírom a különböző hirdetések szövegeit, többféle verziót készítek, hogy az eredmények tesztelhetők legyenek.

Technikai beállítások

Kiválasztom a kampánytípust, meghatározom az ajánlattételi stratégiát, beállítom a költségkeretet és a költségvetést, hirdetésbővítményeket és a hirdetés ütemezést, esetleges rotációt.

Optimalizálás és utókövetés

A hirdetéseket folyamatosan figyelemmel kísérem. A rosszabbul teljesítő kulcsszavakat / hirdetéseket kiszűröm, optimalizálom és javítom a minőségi mutatót.

Google Ads Hirdetéskezelés árak

Alap keresési kampány hirdetéskezelési ára 39.000 Ft / hó (minimum 3 hónap). Ez tartalmazza a hirdetési fiók létrehozását, beállításait, valamint a kampány (szöveges keresési kampány) létrehozását. (Havi max 50.000 Ft hirdetési költségkerettel, mely  a Google-nek fizetendő). Napi limit max. 5.000 Ft, Maximum 3 hirdetéscsoport és maximum 9 hirdetés elkészítése, követése és folyamatos optimalizálása.

Ajánlatot kérek!

Google Ads

Kérdésem van

Valakinek így is, úgy is meg kell csinálnia… Ezt a terhet leveszem a válladról. Kérj ajánlatot MOST! Vagy további kérdés / igény esetén kérlek keress telefonon vagy írj nekem!

+36-30-650-8984