SEO szakember – KAPCSOLAT – Lakatos Julianna SEO szakember

Lakatos Julianna vagyok, SEO szakember .

A Te honlapod azért készült, hogy látogatókat, érdeklődőket, vásárlókat érjen el.

Én pedig abban tudok Neked segíteni, hogy minél több érdeklődőt, vásárlót “szállítsak” a honlapodra.

Ha nincs még honlapod, akkor olyan weboldalt építek fel Neked, mely a lehető legtöbb látogatót, vásárlót hozza majd a weboldaladra.

Hogyan lettem (még inkább csak leszek)  SEO szakember?

A Közgazdasági egyetem elvégzése után majd 15 évig controllerként, pénzügyi elemzőként dolgoztam multinacionális cégeknél. Ennek a “karriernek” két kisgyermekem születése vetett véget, és indított arra, hogy olyasmivel foglalkozzam, ami ennél sokkal jobban érdekel. Már kisgyermekként meghódított a számítógépek világa, ma pedig az egyre inkább kitáruló online világ foglalkoztat, és ebben szeretnék elmélyedni.

Elsőként Cziráki Barbara Webdesign tanfolyamát végeztem el, ami hihetetlen önbizalmat adott azzal, hogy pár hónap alatt elsajátítottam azt a tudást, mellyel honlapokat készíthetek. De kérdőjelek maradtak a fejemben bőven. A fehér folt leginkább az volt, hogy hogyan találja meg a Google azt a gyönyörű honlapot, amit készítettem? Mikor hozza a találati lista első oldalára a 20. oldal alja helyett?

A tanfolyamon erről nem tanultunk, ellenben kaptunk egy jó tippet: Látogassunk el Szilágyi Balázs: Honlapra Fel c. honlapjára, és ott mélyedjünk el a témában. Egyre érdekesebbnek tűnt számomra ez a dolog, belemerültem és már pontosan tudtam, hogy a honlapkészítés mellett ez az, amivel igazán szeretnék szeretnék majd foglalkozni, mint SEO szakember.  Jelenleg Szilágyi Balázs SEO szakember képzésén veszek részt és ismerkedem a kereső optimalizálás vagy SEO rejtelmeivel.

Konkrét ajánlat kéréssel kérem keressen telefonon vagy emailen:

Tel: 30-6508984

jlakatos24@gmail.com