Ingyenes MS Office letöltés minden diáknak és tanárnak

Ingyenes MS Office letöltés minden diáknak és tanárnak

ss

Office 365 LETÖLTÉS INGYEN: minden diáknak és tanárnak

Most minden tanuló/hallgató és tanár ingyenesen töltheti le az Office 365 ProPlus programcsomagot (tartalmazza többek között a Word, az Excel, a PowerPoint, OneNote, Microsoft Teams app). A program keretében az Office 365 ProPlus programcsomag 5 számítógépre és mobil eszközre is telepíthető. Az Office 365 letöltés ingyen a Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően válik elérhetővé.

MS Office 365 letöltés ingyen diákoknak:

Minden diáknak, aki magyar általános- közép vagy felsőoktatásban tanul, a Microsoft és a Magyar Állam ingyenesen biztosítja az MS Office használatát. A regisztrációhoz csak a gyerek oktatási azonosítójára van szükség, ami a diákigazolványon lévő 7-es számmal kezdődő azonosító.

Itt lehet regisztrálni: https://o365.oh.gov.hu/

A fenti oldalon lehet tehát regisztrálni az MS Office 365 ingyenes letöltéséhez. A regisztrációt végezheti a szülő / törvényes gondviselő (16 év alatt ajánlott!), vagy pedig a gyermek is:

Amennyiben a szülő végzi a regisztrációt, az alábbi adatok szükségesek:

“Szülő, gyám vagyok és gyermekem nevében szeretnék regisztrálni” pontot bejelölni. A gyermekre vonatkozó adatokat kitölteni az alábbiak szerint:

Amennyiben a gyermek regisztrál, az alábbi adatok szükségesek:

Ne felejtsd el elfogadni az adatvédelmi tájékoztatót!

Ingyenes MS Office letöltés tanároknak, iskoláknak:

Az Office 365 beszerzése iskoláknak ingyen (nem próbaverzió): A tanulók és a tanárok jogosultak az Office 365 Oktatási verzióra, mely tartalmazza a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote, valamint a Microsoft Teams appot is, illetve további tantermi eszközöket is nyújt.

Használatbavételéhez mindössze meg kell adnia egy érvényes

Itt lehet regisztrálni: https://o365.oh.gov.hu/

Az Office 365 alkalmazásait a megadott e-mail címre elküldött belépési adatokkal bejelentkezve itt lehet letölteni.

Iskolai /tanári regisztrációhoz az alábbi adatok szükségesek:

Az Office 365 ProPlus ingyenes használatára jogosult minden magyarországi, államilag elismert, állami, egyházi vagy alapítványi fenntartású általános és középiskola tanulója és tanára, valamint a Tisztaszoftver Programban részt vevő felsőoktatási intézmények hallgatói.

Hivatalosan ez az Office verzió üzleti célra nem használható.

Az Office 365 ProPlus a MS új Office szolgáltatáscsomagja. A programcsomag az alábbi szoftverek legújabb verzióját tartalmazza:

  • Word letöltés ingyen
  • Excell letöltés ingyen
  • PowerPoint letöltés ingyen
  • Outlook letöltés ingyen
  • OneDrive letöltés ingyen
  • OneNot letöltés ingyen
  • Publisher letöltés ingyen
  • Skype Vállalati verzió letöltés ingyen
  • Access letöltés ingyen

Milyen eszközökön és hány eszközön használhatom az MS Office plus-t egy regisztrációval?

Az Office nyújtotta előnyöket akár több PC-n, Mac gépen, Windows-táblagépen, iPad®- és Android™-táblagépen, valamint a legtöbb mobileszközön kihasználhatja. Az Office felhasználónként 5 PC-re vagy Mac gépre, valamint 5 táblagépre (Windows, iPad vagy Android) és 5 telefonra telepíthető.
Bővebb információ a programcsomagról: